Ida jemina

0
189

Ida jemina is a Finnish blogger and fitness coach who is known for her popular self-titled fitness blog, where she dishes out advice on nutrition and exercise. Her physique has earned her a substantial following on Instagram, where she currently has more than 400,000 followers.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Salimoikat!🤓❤️👋🏽 tänään on ollut todellista fitnesslaiffia koko päivä haha!😄 ensin omat treenit ja sitten vielä huikeiden lehtijuttujen kuvaukset mites muutenkaan kuin tree-na-ten😄💪🏽 hyvää settiä🙌🏽 Jumppasin näissä upeissa ja ihan superjoustavissa @leso.fi trikoissa, jotka pysyy hyvin paikallaan, kun vyötäröllä on kiristysnauha😍👌🏽 ne on alessa nyt -35% ja tää hengittävä mesh-toppi taas -50% 🤩🙌🏽 kantsii kattoo linkki biosta! Myös jeans tights valikoima on vielä -50% alessa 4.8 asti!🤩💙 #hyvääsettiä #treeniä #lesoclothing #yhteistyö ___________ What’s up my beautiful friends!☺️❤️ today has been nothing but #fitnesslife all day long haha😄 had my own training done at the gym and then a magazine photoshoot where I surprise surprise.. worked out all day long😂💪🏽 gotta love it!Hope you had a great day too!😙

Une publication partagée par IDA JEMINA (@idajemina) le

Weight165 - 175lbs (74.8 - 79.4kg)
Height5'6" (167.5cm)
Age29
Nationalityfinnish
Instagramidajemina

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Greetings sweethearts!🤗💕 So glad you liked yesterday’s workout! It was a good one wasn’t it!😳💦 Today I got to spend some lovely time outdoors (I really feel so anxious when the sun is shining and I’m inside curtains closed all day working😅) Gosh!! This happens too often! But today was different so I’m all smiles☺️☀️ Hope you had a great day too!💗💗 #summer ___________ Kesäterkut murmeliinit!!🤗💕 Siis meikäläinenhän rakastaa kaikkia niksejä oli kyse sitten treenistä, ruoasta tai kauneudesta! Kaikki elämää helpottavat toimivat kikkakolmoset come to mama!😍 Tänään lähtee jakoon mun parhaat kauneuskikat kesään! Kato linkki biosta – nää kantsii tietää!😍 Hyviä lukuhetkiä murut😙 #blogissalisää #kesä

Une publication partagée par IDA JEMINA (@idajemina) le

 

Voir cette publication sur Instagram

 

When life gives you lemons.. squeeze them in life’s eyes☺️🍋 or just make lemonade💁‍♀️ how was your day lovies?💛 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ @womensbest -40% off EVERYTHING is about to end!! Don’t you miss it!!😭👊🏽💗 haven’t seen this big sales ever so it’s a perfect opportunity to grab all you have ever wanted!😍 Link to all the goodies is in my bio! #womensbest #summer #teamwomensbest _______________ Raffi päivä takana mutta vitsit törmäsin tänään aivan ihanaan blogin lukijaan, joka ei tiedäkään kuinka paljon hänen sanat piristivät ja auttoivat jaksamaan😩💗 myös täällä on tullut niin ihania viestejä sekä kommentteja teiltä että tässä on kohta laitettava jotain heviä soimaan niin ei ala itkettää!☠️ sillon kun elämässä on rankkoja juttuja, voi jonkun pienet kauniit sanat tai pelkkä hymykin olla äärimmäisen ratkaiseva. Siks hyvä kannattaa aina laittaa eteenpäin💛 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Psst! Women’s Bestin isoin ale alkaa kääntymään kohti loppuaan💕 jos haluat kaiken vielä 40% alella niin kurkkaa linkki biosta!💗

Une publication partagée par IDA JEMINA (@idajemina) le

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here